Nu aveti produse in cos.

Cofra

PANTOF DE LUCRU FARA BOMBEU EUCLIDE O2, ART. A726 ( EUCLIDEO2 )

comandă la cerere
Cod produs: A726
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

FEŢE piele naturală hidrofobizată

CĂPTUŞEALĂ piele respirabilă şi rezistenţă la abraziune

BRANŢ din piele pe jumătate din lungimea branţului, şi cu suport pentru călcâi

TALPĂ poliuretan monodensitate

LĂŢIME 10 Mondopoint. 100% Metal Free. Piele italiană

CARACTERISTICI GENERALE
Caracteristici tehnice
  • FO
  • SRC
Destinatie utilizareDe lucru
Tip de protectieO2
Tip produsPantofi
Norme europeneEN ISO 20347

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!