Nu aveti produse in cos.

HELLY HANSEN

Pantofi protectie Helly Hansen Kensington Low S3, 78352

comandă la cerere
Cod produs: 78352
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

Pantofi protectie Helly Hansen Kensington Low S3  Pantofii  Kensington Low  au urmatoarele caracteristici: sunt dotati cu certificarile   EN ISO 20345:2011  si   BS    EN IEC 61340-4-3:2018  sunt dotati cu clasa de protectie S3  - au bombeu de protectie si talpa antiperforatie, proprietati antistatice si impermeabilitate;  sunt dotati HRO - au  rezistenta la caldura de contact;  au talpa ESD, oferindu-le proprietati antistatice pentru a evita  riscul  de descarcare electrostatica;  sunt dotati cu talpa SRC - au rezistenta maxima impotriva riscului de alunecare;  au protectie suplimentara din poliuretan turnat la degete;  au protectie suplimentara turnata la calcaie;  sunt dotati cu captuseala din plasa ce permite pielii sa respire;  au bombeu de protectie din compozit;  au lamela antiperforatie nemetalica pentru protectie maxima;  materialul tricotat superior are protectie din TPU, permite pielii sa respire si este rezistent la abraziune;  branturile din PU cu celula deschisa  sunt usoare si gestioneaza in mod eficient umezeala;  au talpa din cauciuc cu protectia  HellyGrip ;  sunt dotati cu lamela de amortizare  HH DUAL-STRIDE  ce combina spuma EVA cu materialul eTPU pentru stabilitate si returnare de energie.  Kensington Low   sunt rezistenti la alunecare, la abraziune, la uleiuri si combustibili si nu lasa urme.

Aplicabilitate:Constructii
Industria usoara
Pescuit si vanatoare
Uz forestier
Uz general 
Gama Helly Hansen Workwear:Best 
Colectia Helly Hansen Workwear:Kensington 
Recomandare utilizare:Uz general 
Latime:Standard 
Clasificare (dupa sex):Barbati
Femei 
Branturi:Banturi din PU cu celula deschisa 
Caracteristici specifice:Stabilitate laterala excelenta
Captuseala ce permite pielii sa respire
Protectie suplimentara din TPU la degete
Lamela de amortizare din materiale combinate
Protectie la calcai
Branturi performante
Logo HH Workwear 
Sezon:Primavara - Vara 
Marimi disponibile:35 - 48 
Continut pachet:1 x pereche de pantofi protectie Helly Hansen Kensington Low S3 
Mod ambalare:Cutie 
Material principal:Material tricotat cu protectie din TPU 
Material talpa:Cauciuc 
Material bombeu:Compozit 
Material lamela antiperforatie:Nemetalic 
Variante culori:Negru/Portocaliu
Negru/Alb 
Culoare branturi:Negru 
Certificari CE:BS EN IEC 61340-4-3:2018
EN ISO 20345:2011 
Tehnologii:Helly Grip
HH Dual-Stride Technology 
Proprietati:P - rezistenta la penetrare
HRO - rezistenta la caldura de contact
ESD - antistatice 
Proprietati talpa:Antiperforatie
Rezistenta la uleiuri si combustibili
Non marking
Profil antiderapant
Antialunecare 
Clasa de protectie:S3 - bombeu rezist. la impact, talpa anti-derapanta, calcai inchis, absorb. energie calcai, rezist. la ulei/combustibil, perforatii & penetr./absorbtie apa 60 min, prop. antistatice, talpa in relief 
Elemente reflectorizante:Nu 
Rezistenta la alunecare:SRC - rezistenta maxima la alunecare 
Tip inchidere:Sireturi 
Greutate:1142 g 

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!