Nu aveti produse in cos.

HELLY HANSEN

Ghete protectie Helly Hansen Magni Evolution Mid BOA HT, 78341

comandă la cerere
Cod produs: 78341
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

Ghete protectie Helly Hansen Magni Evolution Mid BOA HT S7L  Ghetele de protectie  Magni Evolution Mid BOA HT S7L  au urmatoarele caracteristici: sunt dotate  cu clasa de protectie S7L  -  bombeu de protectie, talpa antiperforatie nemetalica PL, impermeabilitate, talpa cramponata ( EN ISO 20345:2022 );  sunt dotate  cu protectia de tip FO  - rezistenta la uleiuri si combustibili ( EN ISO 20345:2022 );  au talpa ESD, oferindu-le proprietati antistatice pentru a evita  riscul  de descarcare electrostatica ( BS EN IEC 61340-4-3:2018) ;  sunt dotate  cu talpa SRC - au rezistenta maxima impotriva riscului de alunecare ( EN ISO 20345:2022 );  sunt dotate cu membrana impermeabila   Helly Tech   pentru lucru fara griji in orice conditii;  au protectie suplimentara din poliuretan turnat la degete;  au protectie suplimentara turnata la calcaie;  elementele reflectorizante te mentin in siguranta atunci cand lucrezi in conditii de luminozitate scazuta;  sunt dotate  cu sistemul performant de inchidere   BOA M4  ce elimina riscul de sireturi agatate in obiecte;  pozitionare asimetrica a elementelor ce iti contureaza piciorul pentru potrivire ergonomica;  sunt dotate  cu captuseala din plasa ce permite pielii sa respire din 50% continut reciclat;  au bombeu de protectie din aluminiu;  au lamela antiperforatie nemetalica pentru protectie maxima;  materialul superior din microbifra are material intarit   Cordura re cor ;  branturile   Ortholite X25 Hybrid   sunt usoare si gestioneaza in mod eficient umezeala, fiind facute din 20% continut eco;  au talpa din cauciuc nitril cu protectia   HellyGrip ;  sunt dotate  cu lamela de amortizare   HH DUAL-STRIDE   ce combina spuma EVA cu materialul eTPU pentru stabilitate si returnare de energie.  Magni Evolution Mid BOA HT S7L   sunt rezistente la alunecare, la abraziune, la uleiuri si combustibili si nu lasa urme.

Aplicabilitate:Constructii
Industria usoara
Pescuit si vanatoare
Uz forestier
Uz general 
Gama Helly Hansen Workwear:Best 
Colectia Helly Hansen Workwear:Magni Evolution 
Recomandare utilizare:Uz general
Zile solicitante de lucru 
Latime:Lata 
Branturi:Branturi Ortholite, cu gestionare de umiditate 
Clasificare (dupa sex):Unisex 
Caracteristici specifice:Elemente reflectorizante
Stabilitate laterala excelenta
Captuseala ce permite pielii sa respire
Protectie suplimentara din TPU la degete
Sistem performant de inchidere
Branturi performante
Membrana impermeabila Helly Tech
Logo Helly Grip
Protectie suplimentara la calcai
Potrivire ergonomica
Logo HH Workwear 
Sezon:Toamna - Iarna 
Marimi disponibile:35 - 48 
Continut pachet:1 x pereche de ghete protectie Helly Hansen Magni Evolution Mid BOA HT S7L 
Mod ambalare:Cutie 
Material principal:Microfibra
Material intarit Cordura 
Material talpa:Cauciuc/Nitril 
Material bombeu:Aluminiu 
Material lamela antiperforatie:Nemetalic 
Variante culori:Negru/Lime 
Culoare branturi:Negru 
Certificari CE:EN ISO 20345:2022
BS EN IEC 61340-4-3:2018 
Tehnologii:Cordura
Helly Tech
Helly Grip 
Proprietati:Hidrofobe
P - rezistenta la penetrare
FO - rezistenta la uleiuri si combustibili 
Proprietati talpa:Antiperforatie
Antialunecare
Rezistenta la uleiuri si combustibili
Non marking
Profil antiderapant 
Clasa de protectie:S7L - bombeu rezist. la impact, talpa anti-derapanta, calcai inchis, absorb. energie calcai, rezist. la ulei/combustibil, perforatii (L), prop. antistatice, talpa in relief, impermeabilitate 
Rezistenta la alunecare:SRC - rezistenta maxima la alunecare 
Elemente reflectorizante:Da 
Tip inchidere:Sistem BOA M4 
Greutate:2162 g 

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!