Nu aveti produse in cos.

PLUM

Solutie sterila de clatire a ochilor - 200 ml, art.T270 ( 4691 )

64.37 lei

Prețul include TVA

Cod produs: T270

Flaconul mic, usor de manuit, de 200 ml contine solutie sterila de clorura de sodiu de 0,9%, cu ajutorul careia se pot indeparta cu usurinta impuritatile din ochi.

 

Este prevazut cu capac ergonomic, un capac antipraf si eticheta cu instructiuni de utilizare; Este recomandat pentru uz personal, pentru borseta sau pentru statiile montabile pe perete;

Perioada de valabilitate: 3 ani.

Durata clatirii: cca. 2 minute.

Flacon de 200 ml.

Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 21 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta.

CARACTERISTICI GENERALE
Tip de protectiePrim ajutor

Documente în format digital.

Cantitate

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!