Nu aveti produse in cos.

Renania

PANSAMENT PENTRU ARSURI WATER JEL® FIRST RESPONDER, ART. 7T26

204.92 lei

Prețul include TVA

Cod produs: 7T26

CARACTERISTICI

PANSAMENT PENTRU ARSURI: calmant, antiaderent, antiadeziv, raceste imediat arsura (oparirea), se utilizeaza la maini;

PANSAMENT: tesatura de poliester de categorie medicala, sterila, bacteriostatica, grosime 1 mm.;

TUB GEL: pansamentul este impregnat cu toata cantitatea de gel formata din 95% apa pura deionizata + acid hialuronic;

CARACTERISTICA SPECIALA: arsura este stabilizata la temperatura normala, in 4 min.APLICATII: zone de lucru in care pot aparea accidental arsuri la maini si necesita gestionarea de urgenta.

INDUSTRII: punctele de prim ajutor, servicii, utilitati.

La comanda- 15 zile lucratoare

Caracteristici generale
Tip produsInterventie si prim ajutor

Documente în format digital.

Cantitate

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!