Nu aveti produse in cos.

Renania

CARTUS PAD PACK ADULT, ART. 4T07 ( PAD-PAK )

887.15 lei

Prețul include TVA

Cod produs: 4T07

CARACTERISTICI: cartus pentru defibrillator extern semi-automat, PAD 350P, portabil, utilizat pentru pacienti adulti;

BATERIE: LiMnO2, 18 V, 1.5 Ah, capacitate 60 socuri sau 6 ore monitorizare continua;

ELECTROZI: de unica utilizare Samaritan®, anterior – lateral, zona activa cu gel 100 cm, lungime cablu 1 m;

DURATA DE VIATA: 4 ani de la data fabricatiei.APLICATII: consumabil pentru defibrillator PAD 350P, utilizat pentru acordarea de prim ajutor in cazul unui stop cardiac brusc.

INDUSTRII: punct de acordare prim ajutor in companii, zone publice.

La comanda- 54 zile lucratoare

Caracteristici generale
Tip produsInterventie si prim ajutor

Documente în format digital.

Cantitate

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!