Nu aveti produse in cos.
Lichidare de stoc

BLS

SEMIMASCA SIMPLA CU SUPAPA SI STRAT DE CARBON FFP3 ZERO30C BLS, SRT. 19D8

13.09 lei

Prețul include TVA

Cod produs: 19D8

CARACTERISTICI:
Mastile de protectie anatomice, de unica folosinta din seria BLS Zer0, ofera protectie maxima cu un confort remarcabil in ceea ce priveste respiratia.
Protectie impotriva nanoparticulelor (cu marimi intre 1 si 100 nm).
Suportul pre-format si elastic asigura o potrivire mai usoara si eficienta pentru toate tipurile de fete.
Strat extern de protectie, care asigura protectia materialului de filtrare impotriva murdariei, prafului si lichidelor, precum si a solicitarii mecanice normale, datorate utilizarii indelungate, extinzand si  mentinand astfel eficienta filtrarii.
Impachetare: 10 bucati / cutie.

APLICATII:
Industria chimica si farmaceutica, agricultura, constructii, sudura, medii de lucru cu grad ridicat de contaminare.

CARACTERISTICI GENERALE
Tip de protectieProtectie respiratorie pulberi
Tip produsSemimasti tip cupa
Norme europeneEN 149:2001
MATERIAL
Tip materialPolipropilena

Documente în format digital.

Cantitate

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!