Renania

Sapca impermeabila cu cozoroc Alpin, art.2B27 ( 9058 )

24.87 lei

Prețul include TVA

Cod produs: 2B27

Sapca de iarna cu clapete din blana sintetica.

 

 Exterior: 100% PES/membrana impermeabila;

Captuseala: 100% bumbac; Captuseala termoizolanta: 100% PES;

Marime universala.

 

Aplicatii: uz general.

Acest articol este un produs sezonier. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 

CARACTERISTICI GENERALE
Destinatie utilizareuz general
Tip de protectiearticole complementare
Tip produsCaciuli
Norme europeneEN 13688
MATERIAL
Compozitie material100% poliester / PVC
Alegeti culoarea

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!