Nu aveti produse in cos.

Cofra

PANTOF BARTALI, ART. A597

comandă la cerere
Cod produs: A597
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745


CAPTUSEALA - 100% poliester SANY-DRY®, tridimensionala, respirabila, absoarbe si elibereaza umezeala, rezistenta la abraziune.

TALPA  COFRA SOFT, fabricata din PU moale, parfumata, anatomica, perforata, antistatica.

Stratul de suprafata absoarbe umezeala si mentine piciorul uscat, partea de dedesubt garanteaza absorbtia energiei la impact si ofera prindere buna pe picior. Izolare contra frigului si a caldurii.

Aplicatii:Automotive, industrie lemnului, logistica

Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 23 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta.

CARACTERISTICI GENERALE
Domeniu utilizare
  • Alimentara
  • Art Craft
  • Biking
  • Birouri
  • Educatie
  • Inginerie si consultanta
  • Media si Marketing
  • Parcuri distractie
Destinatie utilizareDe protectie
ProtectieSRC
Tip de protectieO1
Tip produsPantofi
Norme europeneEN ISO 20347
MATERIAL
Compozitie material100% poliester SANY-DRY

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!