Nu aveti produse in cos.

Univet

Ochelari de protectie lentila policarbonat verde 5x7, art.D964 ( 8105 )

comandă la cerere
Cod produs: D964
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

Caracteristici: pot fi purtati peste ochelarii de vedere, tratament antizgariere, filtru UV si IR5;

Lentila: policarbonat verde; Reglare brate: plan orizontal; 

Tratament lentile: antizgariere AS+;

 

Aplicatii: sudura cu gaz, lipire, taiere cu flacara.

CARACTERISTICI GENERALE
Culoare lentileVerde
Destinatie utilizaresudori
Tip de protectieprotectie vizuala
Tip produsOchelari pentru sudori
Tip lentilePolicarbonat
Norme europeneEN 166

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!