Nu aveti produse in cos.

Renania

MANUSI DE PROTECTIE TERMICA (FRIG) TUNDRA, ART. C994

62.69 lei

Prețul include TVA

Cod produs: C994

CARACTERISTICI

MATERIAL: poliester, PVC, 3M™ THINSULATE™;

CONSTRUCTIE: manusa de protectie impotriva frigului, pana la -30°C, croita si cusuta, cu 5 degete, palma din PVC cu finisare antiderapanta, restul din poliester rezistent la apa si vant, captuseala realizata in intregime din izolatie 3M Thinsulate, greutatea specifica 100 gr/mp, manseta elastica;

NIVEL DE DEXTERITATE: 5.APLICATII: medii de lucru care necesita protectie mecanica si termica (frig), risc de categ.II.

INDUSTRII: alimentara (depozite frigorifice, manevrare peste, fructe), depozite, lucrari executate in exterior la temperaturi scazute.

CARACTERISTICI GENERALE
Destinatie utilizareProtectie categ.II de risc
Tip de protectieProtectie mecanica si termica (frig)
Tip produsManusi
Norme europeneEN 420, EN 388, EN 511
MATERIAL
Tip materialAltele
Alegeti mărimea
Cantitate

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!