Nu aveti produse in cos.

3m

Dispenser pentru antifoane ONE TOUCH PLUS, art.D156 ( 2634PLUS )

732.45 lei

Prețul include TVA

Cod produs: D156

Acuratețe în furnizarea antifoanelor - un singur antifon la o simplă rotire.

Design robust pentru medii de lucru dificile. Protecție la vânt, ploaie, când furnizează antifonul. Ușor de folosit.

Posibilitatea de fixare pe perete sau de sine stătător. Se utilzează împreună cu recipientele din plastic pentru antifoane interne de unică folosință 3M.

Înlocuieşte varianta de dispensor One touch 3M.

CARACTERISTICI GENERALE
Tip de protectieprotectie auditiva
Tip produsDispensere
Norme europeneEN 352-2

Documente în format digital.

Cantitate

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!