Nu aveti produse in cos.

Renania

CIZME PENTRU FORESTIERI FORESTPROOF SB P E SRA, ART. A326 ( 3SC1 )

comandă la cerere
Cod produs: A326
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

CARACTERISTICI

FETE: 100% cauciuc vulcanizat;

CAPTUSEALA: bbc.100%;

BOMBEU: metalic;

LAMELA: antiperforatie metalica;

TALPA: injectata cu cauciuc nitrilic, SRA;

CONSTRUCTIE: incaltaminte vulcanizata, ranforsata pe glezna, talpa cu striatii antialunecare.APLICATII: medii de lucru specfice lucratorilor cu fierastraul cu lant. Clasa 3 de protectie.

INDUSTRII: forestiera

CARACTERISTICI GENERALE
Caracteristici tehniceSRA
Destinatie utilizareDe protectie
Tip de protectieSB P E
Tip produsCizme
Norme europeneEN ISO 17429, FPA KWF PROFI, EN ISO 20345
MATERIAL
Tip materialCauciuc

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!