Nu aveti produse in cos.

Malfini

CAMASA DE DAMA CU MANECA LUNGA, STYLE, ART. 6B42

comandă la cerere
Cod produs: 6B42
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

CARACTERISTICI

MATERIAL: poplin, 100% bbc.;

CONSTRUCTIE: camasa de dama, greutate specifica 125 gr/mp, cu maneca ¾, terminata cu manseta cu croiala dreapta si slituri, model cambrat cu cusaturi laterale, partea din spate are doua cusaturi verticale, in fata doua cusaturi la nivelul taliei si pieptului, gulerul este format din doua parti, inchisa cu nasturi in culoarea materialului si butoniere formate pe fenta, marginea inferioara este curbata;APLICATII: tinuta office, accesorii la uniforme.

INDUSTRII: uz general.

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produsAccesorii
MATERIAL
Tip materialAltele

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!