Nu aveti produse in cos.

Sixton

Bocanc Nisida S3 SRC, art. A000

comandă la cerere
Cod produs: A000
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

Fete: piele naturala de caprioara; Captuseala: plasa;

Bombeu din compozit, rezistent la peste 200 Joule;

Talpa: usoara și confortabila, foarte flexibila, cu design de autocuratare; nivel maxim de protectie privind pericoul de alunecare(SRC).

 Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 35 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 

Aplicatii: Industrie usoara, logistica si automotive.

CARACTERISTICI GENERALE
Domeniu utilizare
  • Birouri
  • Educatie
  • Inginerie si consultanta
  • Media si Marketing
Destinatie utilizarede protectie
ProtectieSRC
Tip de protectieS3
Tip produsBocanci
Norme europeneEN ISO 20345
MATERIAL
Compozitie materialBombeu din compozit

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!