Nu aveti produse in cos.

Sixton

BOCANC NEW VERONA S2 SRC, ART. 7A01

comandă la cerere
Cod produs: 7A01
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

ETE microfibra XTop CAPTUSEALA textil bacteriostatic Teklife BOMBEU compozit TALPA poliuretan dubla densitate

Brant: anatomic, antistatic, antibacterian, capacitate mare de absorbtie Incaltaminte destinata industriei alimentare si farmaceutice Microfibra - un material semipermeabil antibacterian cu caracteristici superioare pielii in acest domeniu de activitate Permite respiratia piciorului.

Destinatie de utilizare:industria alimentara,farmaceutica,abatoare

CARACTERISTICI GENERALE
Tip de protectieS2
Tip produsBocanci
Norme europeneEN ISO 20345

Documente în format digital.

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!