Nu aveti produse in cos.

Cofra

BOCANC DE PROTECTIE CU BOMBEU METALIC SI LAMELA ANTIPERFORATIE NON-METALICA SUMMIT S3 WR SRC, ART. 12A2 ( SUMMIT )

comandă la cerere
Cod produs: 12A2
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

FEȚE Piele nubuk & nylon CORDURA®

CĂPTUŞEALĂ textilă, respirabilă, absoarbe și eliberează umiditatea, rezistentă la abraziune + membrană impermeabilă COFRA-TEX WATERPROOF

BRANŢ EVANIT, fabricat din EVA si nitrili speciali, foarte respirabil, antistatic, pre-format, moale și confortabil

TALPĂ PU/PU

BOMBEU metalic rezistent la 200 J

LAMELĂ antiperforaţie APT non metalică

LĂŢIME 11 Mondopoint

CARACTERISTICI GENERALE
Caracteristici tehnice
  • HI
  • HRO
  • SRC
Destinatie utilizareDe protectie
Tip de protectieS3
Tip produsBocanci
Norme europeneEN ISO 20345

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!