Nu aveti produse in cos.

Tychem

ACOPERITORI CIZME TYCHEM F, ART. B903 ( 40827TF )

comandă la cerere
Cod produs: B903
Articolul este disponibil la comanda speciala. Livrarea se efectueaza in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii. Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta. 0257 256 745

CARACTERISTICI

MATERIAL: Tychem® 6000;

CONSTRUCTIE: acoperitori pentru incaltaminte tip bocanc sau gheata cu caramb inalt (cizme), talpa cusuta partial si antiderpanta, fixate cu legaturi, cusaturi supralipite cu banda de protectie, se utilizeaza impreuna cu imbracamintea de protectie, de tip Tychem, impotriva pericolelor chimice, categ. III;

MARIME: unica.APLICATII: medii de lucru care necesita protectie chimica, categ.III de risc.

INDUSTRII: chimie (deversari), petrochime, situatii de urgenta (ISU).

*Unitate de achizitie: 50 per.(bax).

CARACTERISTICI GENERALE
Destinatie utilizareProtectie categ.III de risc
Tip de protectieProtectie chimica
Tip produsAccesorii
Norme europeneEN 14605 Tip B(3), EN 14126, EN 1149-5
MATERIAL
Tip materialAltele

Anunt important

Stimate client,
Cu privire la statusul livrarilor pentru comenzile de marfa, in contextul creat in piata internationala a echipamentelor de protectie din cauza raspandirii noului coronavirus pe continentul asiatic:
Ne cerem scuze in avans pentru eventualele neplaceri create de faptul ca onorarea unora dintre comenzile de marfa se va realiza, in unele cazuri, cu intarzieri. De asemenea exista posibilitatea sa nu putem onora anumite comenzi de marfa datorita destocarii accelerate si sa nu putem oferi (momentan) un termen de reaprovizionare. Sunt afectate in special produsele din categoriile: protectie respiratorie (semimasti, masti cu filtre) si imbracaminte de protectie (combinezoane antichimice), manusi (de protectie chimica). Alte categorii de produse pot fi de asemenea impactate partial/punctual, in functie de evolutia contextului din China.
Va asiguram ca facem eforturi si luam toate masurile pentru o remediere rapida a situatiei si pentru asigurarea continuitatii proiectelor comune incepute.
Va multumim pentru intelegere!